Saarioinen Oy

Suussasulava kassler

Saarioisten Ylikypsä Kassler sopii monenlaisen ruuan raaka-aineeksi. Herkku on löytänyt myös monen ravintolan listalle.

Barbeque Kassler

10 annosta

0,025 kg seesaminsiemeniä
0,025 kg pellavansiemeniä
0,002 kg tuoretta chiliä
0,010 kg hienoa sokeria
0,010 kg fariinisokeria
0,004 kg nestemäistä hickoryä
eli savuaromia
0,006 kg limen mehua
0,200 kg Barbeque-kastiketta 2352
1,000 kg Ylikypsää Kassleria 7478

• Mittaa laakeaan kattilaan siemenet, chili, sokerit, nestemäinen hickory ja limen mehu.

• Paahda ainekset koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Lisää Barbequekastike ja keitä noin viisi minuuttia. Siirrä kastike jäähtymään.

• Leikkaa Kasslerista noin kahden senttimetrin paksuisia viipaleita. Aseta viipaleet vuokaan (GN 1/1 65 mm), levitä kastike päälle ja kuumenna yhdistelmäpaistolla 170 °C:ssa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C.