Saarioinen Oy

Uudistunut Tomaattisalsa – sopivasti salsamaista potkua!

Raikas Tomaattisalsa on valmistettu kuutioidusta tuoreesta tomaatista, maustettu mustapippurilla ja kevyesti ruohosipulilla ja basilikalla. Salsa soveltuu lisäkkeeksi sellaisenaan, erilaisten salaattien, laatikoiden, kastikkeiden ja keittojen pohjaksi sekä bruschetta-leipien täytteeksi. Tomaattisalsa on erinomainen mehevöittäjä wrapeille ja tortilloille. Tomaattisalsa kestää hyvin kuumentamista, joten se toimii erittäin hyvin myös kuumennettavissa pääruoissa. Halutessasi voit maustaa salsaa helposti tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla. Lisäpotkua ja mexikolaista otetta saat maustamalla tomaattisalsan tuoreella chilillä. Käytä dippinä nachojen kanssa tai wrapin lisäkkeenä.
Laktoositon, gluteeniton.
Tuotteella on Sydänmerkki.

Välipalatuotteisiin kauniin punainen tomaattisalsa istuu kuin lusikka soppaan. Herkullisen rapea bruchetta syntyy vaivatta päällystämällä patongin palat tomaattisalsalla ja mozzarellaraasteella. Tarjoa vaikka kokouksen väliajalla kahvin kanssa!

Tomaattibruchetta

100 annosta. Annoskoko 70 g. Vähälaktoosinen.

4,000 kg patonkia (vähintään 100 viipaletta)
2,000 kg Tomaattisalsaa (4531)
0,005 kg mustapippuria
1,500 kg mozzarellaraastetta

Päällystä patonkiviipaleet Tomaattisalsalla.

Ripottele päälle mustapippuria ja mozzarellaraastetta ja paista nopeasti kuumassa uunissa tai salamanterissa. Tarjoa pikkusuolaisena tai esimerkiksi salaatin lisäkkeenä.

Tomaatti-papukeitto

100 annosta. Annoskoko 210 g. Laktoositon, gluteeniton.

16,000 kg Tomaattisalsaa (4531)
5,000 kg    valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0,020 kg    rouhittua mustapippuria
                   vettä

Sekoita ainekset keskenään ja kuumenna. Tarkista maku ja paksuus, ohenna tarvittaessa vedellä. Tarjoile esimerkiksi Crème fraîchen ja vaalean leivän kanssa.