Sydänmerkki: tee aina hyvä valinta!

Lounaaksi syödyllä ruoalla on merkittävä vaikutus jaksamiseen ja hyvinvointiin. Valintojen tekeminen on useimmille ruokailijoille vaikeaa: ruuan ulkonäöstä tai nimestä on vaikea arvioida, mitkä vaihtoehdot tukevat parhaiten hyvää oloa.

Sydänmerkki takaa, että lounasruuassa on energiaa ja ravintoaineita sopivassa suhteessa. Tällöin muun muassa lounaan rasvan laatu on hyvä, suolan määrä kohtuullinen, kuidun määrä runsas ja lisäksi ateria on ravitsemuksellisesti tasapainoinen. Sydänmerkitty lounas on terveydelle ”parempi valinta” ruokalistan lounasvaihtoehtojen joukossa.

Me olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja terveellisiä vaihtoehtoja ammattikeittiöille. Olemme vastanneet asiakkaidemme tarpeisiin ja ravitsemussuosituksiin tuomalla markkinoille laajan valikoiman Sydänmerkkituotteita. Tämä on osa pitkäjänteistä työtämme hyvinvoinnin edistämiseksi ruokailijoiden parissa.

Sydänviikkoa vietetään jälleen 12.-19.5.2024, mutta valikoimamme on auki sinulle ympäri vuoden. Nykyisessä Saarioisten Food Service -valikoimassa on yhteensä 43 sydänmerkkituotetta, mikä vastaa 7 % kaikista Suomessa ammattilaistuotteille myönnetyistä Sydänmerkeistä. Lisäksi Saarioinen tarjoaa 33 kuluttajapakattua sydänmerkillistä tuotetta.

Tuotekehityksemme lähtökohtana on aina maku, sillä haluamme varmistaa, että ruokamme ei ainoastaan tue terveyttä, vaan tuo myös mielihyvää. Tuotteidemme herkullisuus testataan aina kohderyhmämme keskuudessa varmistaaksemme, että ne vastaavat asiakkaidemme odotuksia ja tarpeita.

”Seuraa sydäntä ja valitse laadukkaimmat Saarioisten sydänmerkkituotteet!”