Täyttävä, pehmeä ja helppo riisipuuro - valmista nopeasti!

Saarioinen tutkii vuosittain suomalaisten joulun viettoa ja syömistä. Puolet suomalaisista aloittaa joulun tunnelmoinnin lounasravintoloissa tutuilla joulun mauilla herkutellen* - eikä sitä jätetä yhteen ruokailukertaan. Riisipuuro on monelle tuttu maku jo lapsuudesta ja se kuuluu edelleen suurimman osan joulupöytään sellaisenaan tai tuunattuna.

Suomen jouluisimpana ruokabrändinä olemme nyt tuoneet jouluun 2023 herkullisen riisipuuron, joka sopii melkein jokaiselle. Tuote on gluteeniton ja laktoositon. Pitkään haudutettu ja heti käyttövalmis tuote säästää aikaa keittiössä ja hurmaa ruokailijan lautasella.

Riisipuuro sopii lounaaksi, välipalaksi tai aamupalalle. Tuotteesta voi myös tuunata esim. jälkiruokapöytään sopivia vaihtoehtoja.

Tästä linkistä pääset katsomaan monia herkullisia reseptejä sivuillamme:

Riisipuuroreseptit - Saarioinen

Hävikki on tässä tuotteessa vähäistä, sillä helppo 2 kg pussipakkaus mahdollistaa lämmityksen tarvittaessa juuri siinä määrin kuin ruokailijoita on. Koska tuote vaatii vain lämmittämisen voidaan se laittaa tarjolle sellaisissakin paikoissa, joissa ei ole suuria patoja.

Ilmojen viiletessä joulu hiipii ruokailijoiden sydämiin. Laita tarjolle täyttävä puuro linjastoon tai tarjoa lämmin hetki henkilökunnalle yhdessä pöydän ääressä nauttien! 

8677 Riisipuuro 2 kg, vakuumi pussipakkaus

Laktoositon, gluteeniton.

Myyntierän EAN-koodi:
6412000086771

Kausituote, myynnissä 30.10 - 23.12.2023

Tuote on tilattavissa oman tukkuliikkeesi kautta ja VALO tilauspalvelusta.

Lähde: Saarioinen joulututkimus, (tammikuu 2022), N=1005