Tuo makua lounaspöytääsi: esittelyssä UUSI Mac and Cheese -ateriapohjamme

Mac and Cheese on saanut alkunsa ruokailijoiden rakkaudesta perinteiseen makaroniruokaan - se on helppo ja herkullinen vaihtoehto. Tämä perinteinen amerikkalainen "comfort food" on nyt saatavilla kätevänä ja nopeasti valmistettavana lisäkkeenä, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon kiireisille ammattikeittiöille.

Mac and Cheese -ateriapohjamme tarjoaa runsaan ja täyteläisen juuston maun, joka miellyttää varmasti asiakkaitasi.

Tuote voidaan lämmittää suoraan pussipakkauksessa, säästäen arvokasta aikaa ja vaivaa keittiössä. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kiireisiin hetkiin.

Kuten kaikki laadukkaat tuotteemme, myös Mac and Cheese on monipuolinen ja helposti muunneltavissa erilaisiin ruokalajeihin, vaikka vuokaruoaksi.

Tuotteemme tarjoaa herkullisen perustan, jonka voit helposti muokata lisäämällä omia suosikkiraaka-aineitasi ja mausteitasi. Ole rohkea kokeilemaan erilaisia makuyhdistelmiä ja löydä oma uniikki versiosi tästä rakastetusta klassikosta!

Haluamme tarjota ammattikeittiöille korkealaatuisia ja maistuvia vaihtoehtoja, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa ja saavat hymyn asiakkaiden huulille. Siksi olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän uuden tuotteen valikoimassamme.

Löydät Mac and Cheese ateriapohjan 2.5. alkaen oman tukkusi valikoimasta tai Valo-tilausjärjestelmästä:

Mac and Cheese 2,0kg
EAN 6412000086788

Kespro 21987408

Meira Nova 38883

Metro 3319027

PATU 136499

Ota tuote osaksi lounaspöytääsi ja anna asiakkaillesi mahdollisuus nauttia tästä klassikosta modernilla twistillä!

Ja kerrothan meille palautteesi tuotteestamme? Odotamme innolla!