Saarioinen Oy

Kolmistaan-bloggari tuunasi rosollin

Kolmistaan-bloggari tuunasi jouluruokiamme. Mitä pitäisis vuohenjuustolla tuunatusta rosollista? Resepti löytyy tästä ja työvaiheet herkullisten kuvien kera Kolmistaan-blogin sivuilta.

Vuohenjuustorosolli

Saarioisen rosolli
Rucolaa
Vuohenjuustoa kiekkoina
Hunajaa
Pekaanipähkinöitä

Kastike:
Oliiviöljyä
Vaaleaa glögiä
Omenaviinietikkaa
Mustapippuria
Suolaa
Kanelia

Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi, lorottele päälle hunajaa ja paista uunissa 190 asteessa niin, että juuston pinta hieman ruskistuu.
Levittele rucola salaattilautaselle ja asettele Saarioisen rosolli päälle.
Lisää paahdetut pähkinät ja paistettu vuohenjuusto.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeaineet keskenään ja lisää kastike salaatin päälle.

Kuva ja resepti: Kolmistaan-blogi