Saarioinen Oy

Mungolife-bloggarin vinkit lapsiperheen jouluaterialle

Mungolife-bloggarin taitavissa käsissä syntyi toinen toistaan herkullisempia jouluruokavinkkejä ja tuunauksia Saarioisten joululaatikoista. Tässä helpot tuunausvinkit, joista Mungolife taikoi  jouluaterian lapsiperheen jouluun alle tunnissa:

Kookos-bataattivuoka

350 gr Saarioinen bataattivuoka
Kookosmannaa
Kookosöljyä
Kanelia

Jos on kiire, niin lämmitä Bataattivuoka mikrossa ja lisää Bataattivuokaan 2 rkl kookosmannaa ja 3 rkl kookosöljyä sekä ripaus kanelia. Sekoita yhteen ja voilá!

Peruna-vuohenjuustolätyt

350 gr Saarioinen perunalaatikko
1 pötkö pehmeää vuohenjuustoa tai 1 prk levitettävää vuohenjuustoa
hieman sweet chiliä
1 kananmuna
korppujauhoja tai riisijauhoja

Sekoita perunalaatikkoon haarukalla joukkoon vuohenjuusto ja lorauta joukkoon ruokalusikallinen sweet chili -kastiketta. Lisää joukkoon 2-3 ruokalusikallista korppujauhoja. Sekoita kaikki keskenään ja pyörittele noin 10 palloa, jotka saa nätisti litistettyä pannukakkumaiseksi lätyksi. Riko kananmuna yhteen kulhoon ja laita korppujauhoja toiseen. Voitele perunavuohenjuusto-lätty kananmunalla ja kuorruta ohuesti korppujauholla. Paista pannulla 2 min per puoli ja tarjoile yhdessä puolukkahillon kanssa. Nämä olivat Mungolife-perheen kakslahkeisten suosikki, ja näiden valmistuksessa meni kaiken kaikkiaan alle 10 minuuttia!

Porkkana-pähkinä-laatikko

400 gr Saarioinen porkkanalaatikkoa
4 rkl creme fraichea
Kourallinen saksanpähkinöitä

Sekoita porkkanalaatikkoon joukkoon neljä ruokalusikallista creme fraichea, reilu kourallinen pieneksi murskattuja saksanpähkinöitä ja ripaus kanelia. Sekoita kaikki ja tarjoile kanelinmakuisen näkkärin päällä. Ja toimii!

Lue koko blogi: https://blogit.terve.fi/mungofamilylife/superhelppoja-ja-nopeita-ruokia-lapsiperheen-jouluun/

Kuva: FamilyByMungolife