Saarioinen Oy

Kotkan Meripäivät

Axl ja Kasmir kokkaavat Kotkan Meripäivillä Jacques Cousteaun Merimiespannun.

Jacques Cousteaun Merimiespannu (4:lle)

Axl ja Kasmir kokkasivat Kotkan Meripäivillä

2 pakettia Saarioinen Yrtti-bratwurst Grilliwurst
2 pakettia Saarioinen Paahdetut perunat Seasalt & Pepper 450g
4 kananmunaa
Kuutiokurkkuja ja kuutiopunajuuria
1 purkki Saarioinen Spicy chilimajoneesi
1 purkki Fresh Garlic valkosipulimajoneesi
Vihersalaattia

Kypsennä raakamakkarat pannulla 20 minuuttia tai uunissa 225 c:ssa 15 minuuttia. Leikkaa kypsä makkara sormenpään kokoisiksi paloiksi.

Valmista perunat uunissa ilman kantta 175 c n. 20 min tai parilalla miedolla lämmöllä välillä käännellen.

Sekoita perunat ja makkarat keskenään ja käytä uunissa. Asettele pyttipannu sekä juureskuutiot lautaselle. Tarjoile vihersalaatin sekä majoneesien kanssa.