Saarioinen Oy

Tammerfest

Axl ja Kasmir kokkaavat Tampereella Hokimettän – vieraana Herbalisti.

Hokimettä (4:lle)

Hokimettä annos 4:lle

Raakamakkarahodari savujuustolla ja punasipulihillokkeella

1 pkt Saarioinen chorizo raakamakkara
1 pss hodarisämpylöitä
1 pkt savujuustosiivuja
2 pkt Saarioinen cole slaw -salaatti
2 punasipulia
2 rkl rypsiöljyä
0,5 dl sokeria
0,5 dl punaviinietikkaa
1 tl suolaa

Kuumenna kattilassa öljy, lisää sipulit ja sokeri, pyörittele kunnes sipuli on hautunut läpikuultavaksi. Ota kattila liedeltä, lisää punaviinietikka ja suola. Tarjoa jäähtyneenä.

Kypsennä raakamakkarat pannulla tai grillissä miedolla lämmöllä useasti käännellen 20 minuuttia. Lämmitä hodarisämpylät pannulla.

Kasaa annos: asettele sämpylän sisälle ensin savujuusto, sen jälkeen makkara ja hilloke. Tarjoile cole slaw -salaatin kanssa.