Saarioinen Oy

Laatuaika on leppoisaa olemista

Laatuaika tarkoittaa perheellemme yhteistä aikaa, hyvää ruokaa ja leppoisaa olemista. Laatuaika on jotain sellaista, mistä tulee kaikille hyvä mieli.

Perheelle on tärkeää viettää aikaa niin, ettei ole kiire töihin tai muualle. Se tarkoittaa, että jokainen on läsnä ja nauttii elämän pienistä onnenhippusista. Vapaa-ajalla tykkäämme käydä esimerkiksi makkaranpaistoretkillä ja tavata ystäviä. Talvella käymme uimahallissa ja kesäisin puolestaan rannalla.

Parasta ovat pienet asiat, lapsen halaus, hyvät sanat, nauru ja hyvä ruoka.

Kaikki lapsemme tykkäävät uimisesta, ulkoilusta ja pyöräilystä. Poikamme, 14-vuotiaan Valtterin, intohimona ovat kaikenlaiset moottorivehkeet, kuten mopot ja mönkijät yms. Niiden parissa kuluu aika hyvin.

Perheen isä harrastaa keilaamista. Minä olen juuri hypännyt kotiäidin roolista takaisin työelämään ja harrastuksinani ovat kodin sisustaminen, kirpputorit ja kuntosalilla käyminen. Rakas harrastus on joskus ollut myös keramiikkakurssi, jonka haluaisin aloittaa uudelleen. Unelma olisi saada sellaiset vehkeet kotiin. Oma savipaja. 

Laatuaikaa leikkien

Laatuaikaa koko perheen ehdoilla

Viimeksi kävimme Funparkissa, siellä riittää tekemistä koko päiväksi kaikille ja samalla pääsee johonkin kivaan paikkaan syömään. Kesäisin olemme aina tehneet parin päivän reissun Porin Yyteriin. Se paikka on vienyt sydämen. Ihanat hiekkarannat ja söpöt mökit, aurinkoa ja lämpöä.

Joskus olisi kiva päästä vaikka kylpylään, koska kaikki lapsemme rakastavat vedessä polskuttelua.

Parhaita hetkiä arjessa ovat ne, kun lapset ovat terveitä. Siitä olen kiitollinen jokainen terve päivä. Parasta ovat pienet asiat, lapsen halaus, hyvät sanat, nauru ja hyvä ruoka. Muistakaa nauttia elämästä, huomata ne pienet asiat, joista onni koostuu.

Anita