Saarioinen

Päivä, jolloin koko Suomi
syö samaa ruokaa.


Pian on taas se hetki, kun tohina hellittää ja joulurauha laskeutuu ympäri Suomen. Niin myös pieneen Sahalahden kylään, josta on lähtenyt jouluruokaa ja -mieltä suomalaisiin joulupöytiin jo yli 60 vuotta.

Tuossa ajassa ehtii oppimaan miten tehdään Suomen suosituimmat jouluruoat: kotimaisista lähitilojen raaka-aineista, alkuperäisellä Saarioisten kartanon reseptillä. Siis ihan kuin kotona, mutta vain suuremmissa kattiloissa ja uuneissa.

Ja kuten aiemminkin lahjoitamme tänäkin jouluna näitä äitien tekemiä, herkullisia jouluruokia hyväntekeväisyyteen tuhansille suomalaisille. Se on reseptimme joulumieleen.

Hyvää joulua Mäntyniemestä Korvatunturille ja
koko Suomeen toivottavat Saarioisten äidit.

Äitien tekemää jouluruokaa vuodesta 1957.