Kana-kantarellirisotto torinolaisittain 350 g

Kana-kantarellirisotto torinolaisittain 350 g

Italia Lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Valmistimme pehmeän täyteläisen kanttarellirisoton mehevillä broilerinpaloilla ja maustoimme sen italialaiseen tapaan lehtipersiljalla, valkoviinillä ja parmesaanilla. Voit viimeistellä annoksen mukana olevilla juustolastuilla. Buon appetito! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Risotto 340 g: riisi, vesi, uunipaahdettu broilerinfilee 12 % [broilerinfilee (Suomi), jodioitu suola, stabilointiaine (E 451), glukoosisiirappi, sakeuttamisaineet (E 415, E 407), glukoosi], laktoositon kuohukerma, kantarelli 6 %, parmesanjuusto, valkoviini, sipuli, maissitärkkelys, persilja, oliiviöljy, liemivalmiste (suola, auringonkukka- ja rypsiöljy, aromit, mausteet), valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri), kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, palsternakka, tomaatti, sokeri, mausteet, oliiviöljy). Italialainen juustolastu 10 g (pakattu suojakaasuun). Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi