Saarioinen Oy

Arancini porkkanalaatikosta

Ainekset

Arancini

  • 2 vka Porkkanalaatikko 400 g
  • 1 dl keitettyä risottoriisiä
  • 2 kpl kananmunaa
  • 1/2 dl raastettua parmesanjuustoa
  • 1 tl suolaa
  • muutama rouhaisu mustapippuria

Leivitykseen

  • 2 dl korppujauhoja
  • 3 kpl munaa

Paistoon

  • 3 dl rypsiöljyä

Valmistusohje

n. 9 kpl

Sekoita kaikki arancinien ainekset kulhossa. Pyörittele pienen kananmunan kokoisia palloja leivinpaperilla vuoratulle pellille. Riko kulhoon kananmunat ja mausta suolalla.

Laita laakeaan astiaan tai lautaselle korppujauhot ja mausta nekin suolalla. Kääntele pallot ensin munassa ja sen jälkeen korppujauhossa. Laita takaisin pellille ja hetkeksi jääkaappiin.

Lämmitä isossa kattilassa rypsiöljy 180 asteeseen. Uppopaista arancineja kunnes ne ovat kauniin kullan ruskeita n. 4 minuuttia.

Valuta leivinpaperin päällä.

Tarjoa lämpimänä!

Tuunausreseptin on Saarioisille tehnyt Sikke’s ravintola.

Reseptin tuotteet