Falafel-pitat halloumilla
Ainekset
- 4 kpl pitaleipää
- 1 pkt Vegepyörykät Falafel ja lime-korianterimajoneesi 225 g
- 1 ras Eväs Ateriasalaatti Halloumi & Couscous 220 g
- 50 g salaattia
- 200 g halloumijuustoa
- 1 kpl punainen chilipalko
- lehtipersiljaa viimeistelyyn
Valmistusohje
4:lle
Rapeat pitaleivät täyttyvät itämaisin mauin - falafel, couscous ja halloumi. Nam pian syödään!
Lämmitä pitaleivät sekä pyörykät joku uunissa tai mikrossa. Suikaloi salaatti. Viipaloi halloumijuusto ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin. Pilko chili. Täytä lämpöiset pitaleivät Couscous salaatilla, vihreällä salaatilla, Falafel pyöryköillä sekä paistetulla juustolla. Ripottele jokaiseen leipään hienonnettua chiliä maun mukaan. Viimeistele lime-korianterimajoneesilla ja lehtipersiljalla.