Herkullinen Grillitassupannu

Raaka-aineet

1 vuoka Paahdetut uunijuurekset 450 g
2 paprikaa, erivärisiä
rasvaa paistamiseen
1 pkt Pekonigrillitassu 4 kpl 300 g
2 rkl Hunajainen teriyakikastike 345 ml
1 ras Raastettu vihannessalaatti 250 g
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Kaada juurekset ja lohkotut paprikat parilalle. Paista parilalla miedolla lämmöllä välillä käännellen. Kypsennä Grillitassut paistinpannulla tai grillissä miedolla lämmöllä 5-6 min molemmin puolin. Sivele pintaan mausteeksi Hunajaista Teriyaki kastiketta. Tarjoile parilalta juuresten kanssa ja viimeistele rouhitulla mustapippurilla. Raastettu vihannessalaatti sopii mainiosti parilaruoan lisäkkeeksi.

 

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: