Saarioinen Oy

Kebakkolankku kolmella dipillä

Piknikille mars! Tikusta syötävät kebakot ovat helppoa ulkoruokaa. Dipattavaksi kebakkojen kylkeen sopii myös muuta, kuten juuressipsejä tai vaikkapa uudet perunat. 4 hlölle.

Ainekset

  • 1 pkt Kebakko 440 g
  • 1 pieni pussi valmiita juureslastuja (sis. esim. kuivattua punajuurta, porkkanaa ja palsternakkaa)

Pähkinädippi

Makea chilidippi

Chimichurri

Valmistusohje

Grillaa kebakot. Asettele ne tarjolle laakealle laudalle tai vadille. Ripottele juureslastut päälle. Tarjoile dippien kanssa.

Pähkinädippi: Hienonna pähkinät ja sekoita jokkoon muut ainekset. Anna makujen tekeytyä hetki. Pähkinädippi on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

Makea chilidippi: Sekoita dipin ainekset keskenään. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Anna makujen tekeytyä hetki ja tarjoile viileänä.

Chimichurri-kastike: Tarjoa sellaisenaan.

Reseptin tuotteet