Saarioinen Oy

Kebakkolankku kolmella dipillä

Piknikille mars! Tikusta syötävät kebakot ovat helppoa ulkoruokaa. Dipattavaksi kebakkojen kylkeen sopii myös muuta, kuten juuressipsejä tai vaikkapa uudet perunat. 4 hlölle.

Ainekset

  • 1 pkt Kebakko 440 g
  • 1 pieni pussi valmiita juureslastuja (sis. esim. kuivattua punajuurta, porkkanaa ja palsternakkaa)

Pähkinädippi

Makea chilidippi

Chimichurri

  • 2 dl Saarioinen Chimichurri maustekastiketta

Valmistusohje

Grillaa kebakot. Asettele ne tarjolle laakealle laudalle tai vadille. Ripottele juureslastut päälle. Tarjoile dippien kanssa.

Pähkinädippi: Hienonna pähkinät ja sekoita jokkoon muut ainekset. Anna makujen tekeytyä hetki. Pähkinädippi on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

Makea chilidippi: Sekoita dipin ainekset keskenään. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Anna makujen tekeytyä hetki ja tarjoile viileänä.

Reseptin tuotteet