Korealaiset kevätrullat

Raaka-aineet

2 dl kypsää jasminriisiä
0,5 rkl kalakastiketta
2 porkkanaa
1/2 kurkku
200 g katkarapuja
2 dl Sweet Korean -kastike 345 ml (markkinoille 1.3.2016)
pienilehtistä basilikaa tai korianteria
30 kpl pyöreitä riisipaperiarkkeja

Kylmät riisipaperiin käärityt rullat voi täyttää melkeimpä millä vaan. Näissä rullissa on raikas täyte kasviksista ja katkaravuista. Sweet Korean maustekastike kruunaa maut. Vaatii pientä näpertelyä, mutta ei ole lainkaan vaikeaa. n. 30 kpl.

Valmistusohje

Valmistele ensin täytteet. Keitä ja jäähdytä riisi, mausta kalakastikkeella. Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi. Halkaise kurkku ja poista siemenet, suikaloi. Sulata ja valuta katkaravut.

Valmista rullat kastamalla riisipaperiarkki kiehautettuun ja vähän jäähdytettyyn veteen. Nosta arkki kostean pyyhkeen päälle ja laita keskelle täytteitä. Valuta Sweet Korean maustekastiketta täytteiden päälle. Taita arkin sivureunat täytteen päälle ja rullaa arkki kiinni rullaksi. Laita valmiit rullat kostutetun pyyhkeen sisään odottamaan tarjoilua.
Tarjoa Sweet Korean maustekastikkeen kanssa.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: