Koululaisen välipalaherkku pyöryköistä

Valmistusohje

Pilko maistuvia kasviksia dipattavan suupalan kokoisiksi paloiksi ja asettele ne tarjoilulautaselle mieleiselläsi tavalla.

Dipattavaksi sopivat esimerkiksi paprikat, kurkku, porkkana, kukka- ja parsakaali.

Lämmitä Saarioisten lohi-pinaattipyörykät ja broilerpyörykät joko mikroaaltouunissa täydellä teholla n. 2 minuuttia, tai jos haluat pyöryköistä super-herkkuversiot, paista ne voissa pannulla.

Laita lämmitetyt pyörykät kulhoon ja aseta ne esille dippikasvisten kanssa.

Pursota Saarioisten valmiita dippikastikkeita kuppeihin, leikkaa päälle tuoreita yrttejä kuten tilliä, jougurtti & tilli dippikastike sopii lohi-pinaattipyöryköiden kanssa ja sour cream & onion -dippikastike taas kruunaa broilerpyörykät.

Dippaa pyöryköitä ja kasviksia dippikastikkeisiin ja herkuttele!

Reseptin tuotteet