Lammaspyörykät ja currypastaa

Raaka-aineet

2 rkl voita
n.10 broccolinia eli ohutta varrellista parsakaalia
2,5 dl ruokakermaa
1 tl punaista currytahnaa
mustapippuria myllystä
250 g tuorepastaa
1 pkt Lammaspyörykät 240 g
1 dl paahdettuja manetelilastuja

Pääsiäisen arkisempi herkku syntyy nopeasti valmiista lammaspyöryköistä ja tuorepastasta. Curry tuo tuulahduksen itämaisuutta ja pääsiäisen lempiväriä keltaista.

Valmistusohje

4:lle henkilölle

Kuullota broccolinit voissa kasarissa. Lisää pannulle ruokakerma, currytahna ja mustapippuria maun mukaan.
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä lammaspyörykät uunissa. Yhdistä samalle pannulle currykermassa hautuneet broccolinit, tuorepasta ja lammaspyörykät. Tarjoile paahdettujen mantelilastujen kanssa.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: