Saarioinen Oy

Lämpimät ruis-kalkkunatoastit

Lämpimät voileivät on oikea retroherkku. Rapeaksi paahdetut toastit maistuvat kuitenkin edelleen loistavasti välipalana. Mehevä täyte toimii paahtamattakin.

Ainekset

  • 8 viipaletta ruispaahtoleipää
  • 100 g ruohosipulituorejuustoa (kevyt)
  • 0,5 tl Dijon-sinappia
  • 100 g Uunikalkkuna 200 g
  • 2 tomaattia
  • 50 g rucolaa

Valmistusohje

Neljälle

Mausta tuorejuusto sinapilla ja voitele 4 paahtoleipäviipaletta. Jaa voideltujen viipaleiden päälle kalkkunaa, viipaloitua tomaattia ja rucolanlehtiä. Paina neljä voitelematonta leipää kansiksi. Paahda voileipägrillissä 2-3 minuuttia. 

Reseptin tuotteet