Lämpimät ruis-kalkkunatoastit

Raaka-aineet

8 viipaletta ruispaahtoleipää
100 g ruohosipulituorejuustoa (kevyt)
0,5 tl Dijon-sinappia
100 g Uunikalkkuna 200 g
2 tomaattia
50 g rucolaa

Lämpimät voileivät on oikea retroherkku. Rapeaksi paahdetut toastit maistuvat kuitenkin edelleen loistavasti välipalana. Mehevä täyte toimii paahtamattakin.

Valmistusohje

Neljälle

Mausta tuorejuusto sinapilla ja voitele 4 paahtoleipäviipaletta. Jaa voideltujen viipaleiden päälle kalkkunaa, viipaloitua tomaattia ja rucolanlehtiä. Paina neljä voitelematonta leipää kansiksi. Paahda voileipägrillissä 2-3 minuuttia. 

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: