Lehtipihvi Kesän Grillisalaatilla

Raaka-aineet

1 vuoka Paahdetut perunat Seasalt & Pepper 450 g
1 pkt Porsaan lehtipihvi ulkofileestä, syvämureutettu 2 kpl 240 g
rasvaa paistamiseen
maustamiseen suolaa ja pippuria myllystä
1/2 ras Kesän Grillisalaatti 250 g
1 dl Chimichurri-kastike 270 ml
viimeistelyyn pieniä tomaatteja

Valmistusohje

Paista Paahdetut perunat uunissa ilman kantta 175 °C:ssa n. 20 min. tai parilalla miedolla lämmöllä välillä käännellen. Tomaatit voi laittaa paahtumaan samalla uuniin. Ota lehtipihvit huoneenlämpöön 5-10 minuuttia ennen käyttöä. Paista kuumalla pannulla tai pariloi grillissä, noin minuutti kummaltakin puolelta. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Tarjoile perunat ja pihvi grillisalaatin, Chimichurrikastikkeen ja paahdettujen tomaattien kanssa.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: