Saarioinen Oy

Lettukulhot lohella

Täytetyt letut ihan uudella tavalla kulhosta. Suolaiset lettukulhot ovat mainiota kesäruokaa. Täytteissä vain mielikuvitus on rajana. 4 hlölle.

Ainekset

  • 1 pkt Herkku Räiskäleet 200 g
  • 1,5 dl Ohrahelmiä esim. Torino
  • 5 dl vettä ohrahelmien keittämiseen
  • 1 tl suolaa keitinveteen
  • 8 vartta varsiparsakaalia eli broccollinia
  • 1 rkl rasvaa paistamiseen
  • 400 g lämminsavulohta tai loimulohta
  • 4 kevätsipulinvartta
  • 1 ruukku tuoretta tilliä
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl Hunaja-dijonsinappisalaattikastike 345 ml

Valmistusohje

Keitä ohrahelmet suolalla maustetussa vedessä n. 15 min. Valuta. Paista broccolinit kevyesti pannulla. Lämmitä räiskäleet ja asettele ne kulhojen pohjalle. Täytä lettukulhot lämpimällä ohralla, lämminsavulohella ja paistetuilla broccolineilla. Pilko pinnalle kevätsipulia ja tuoretta tilliä. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja hunajaisella kastikkeella.

Reseptin tuotteet