Saarioinen Oy

Luumuiset muffinsit Siken tapaan

Ainekset

  • 2 kpl kananmunia
  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 2,5 dl maitoa
  • 250 g sokeria
  • 300 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 100 g mantelijauhoja
  • 100 g müsliä
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Vispaa munat vaahdoksi.

Lisää sekaan öljy ja maito ja sekoita.

Sekoita leivinjauhe, jauhot, müsli ja sokeri keskenään ja lisää nopeasti taikinaan liikaa vatkaamatta.

Täytä muffinivuoat takinalla ja lisää pinnalle reilu lusikallinen tähtitorttumarmeladia.

Paista 220 asteessa uunin keskiosassa noin 20 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kohonneet ja tikulla kokeiltuna kypsät.

Viimeistele halutessasi tomusokerilla.

Reseptin on Saarioisille suunnitellut Sikke Sumari.