Saarioinen Oy

Mangovispis raakakakku

Tämä raakakakku on tehty taateli-pähkinäpohjaan ja täytteessä maistuu suloinen mangon ja kookoksen liitto. Kakku syntyy nopeasti ja helposti.

Ainekset

  • 100 g kuivattuja kivettömiä taateleita
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 2 prk Vispis Hedelmäinen Mango 130 g
  • 1 prk kookosmaitoa (vain kermaista kiinteää osaa, ei kirkasta nestettä)
  • 1 tl vaniljasokeria
  • viimeistelyyn tuoretta mangoa kuutioina ja kookoslastuja

Valmistusohje

Jauha pähkinät hienoksi ja lisää tehosekoittimeen taattelit. Kun seos on taikinamaista painele se kostutetuin sormin leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija 18 cm). Laita pohja hetkeksi kylmään. Sekoita mangovispis ja kookosmaidon kermainen osa (ei kirkasta nestettä) ja mausta vaniljasokerilla. Annostele kylmän pohjan päälle. Laita hetkeksi pakkaseen. Koristele pinta kuutioidulla mangolla. Vinkki, kookosmaidosta jääneen kirkkaan nesteen voi käyttää esim. smoothien valmistukseen.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit