Mausteiset kebakot ja couscous pitaleivällä

Raaka-aineet

1 pkt Kebakko 440 g
4-6 kpl pitaleipä
4 rkl Saarioinen Herkku BBQ Maustekastiketta
3 rkl silputtua persiljaa
2 rkl seesaminsiemeniä (mustia ja vaaleita)
1 ras Couscoussalaatti 200 g
4 dl suikaloitua amerikansalaattia
6 rkl Saarioinen Pico de Gallo Salsakastiketta
6 rkl ranskankermaa

Täytetyt pitaleivät ovat street foodia parhaimmillaan.

Valmistusohje

4-6 henkilölle

Paista kebakot rapeiksi uunissa tai pannulla. Lämmitä tai paahda samalla pitaleivät. Sivele kebakkojen pintaan maustekastiketta ja pyörittele lämpöiset kebakot yrtti-siemenseoksessa. Halkaise lämpimät pitaleivät ja annostele väliin couscoussalaattia, pestyä ja suikaloitua amerikansalaattia. Laita kebakot leivänväliin ja viimeistele salsalla ja kermaviilillä. 

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: