Saarioinen Oy

Pääsiäisen lammaswurstipannu

Mausteiset lammasmakkarat ja currykaali toimivat mainiosti yhdessä. Koko ruoka valmistuu yhdellä pannulla vaivatta.

Ainekset

  • 2 rkl voita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0,5 rkk tuoretta timjamia
  • 2 pkt Lammaswursti 6 kpl 240 g
  • 2 ras Thai currykaali 350 g
  • 100 g tuoreita pinaatinlehtiä
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • viimeistelyyn mustapippuria myllystä sekä tuoretta timjamia

Valmistusohje

4:lle henkilölle

Sulata rasva pannulla ja riivi joukkoon timjaminoksia sekä lisää hienonnettu valkosipuli. Paista wurstit melkein kypsiksi yrttivoissa (n. 5 minuuttia).
Lisää pinaatinlehdet ja halkaistut kirsikkatomaatit. Sekoita Thai currykaali joukkoon. Paista hiljalleen jotta maut tasoittuvat. Viimeistele maut rouhitulla mustapippurilla ja tuoreella timjamilla.

Reseptin tuotteet