Pääsiäisen lammaswurstipannu

Raaka-aineet

2 rkl voita
1 valkosipulinkynsi
0,5 rkk tuoretta timjamia
2 pkt Lammaswursti 6 kpl 240 g
2 ras Thai currykaali 350 g
100 g tuoreita pinaatinlehtiä
150 g kirsikkatomaatteja
viimeistelyyn mustapippuria myllystä sekä tuoretta timjamia

Mausteiset lammasmakkarat ja currykaali toimivat mainiosti yhdessä. Koko ruoka valmistuu yhdellä pannulla vaivatta.

Valmistusohje

4:lle henkilölle

Sulata rasva pannulla ja riivi joukkoon timjaminoksia sekä lisää hienonnettu valkosipuli. Paista wurstit melkein kypsiksi yrttivoissa (n. 5 minuuttia).
Lisää pinaatinlehdet ja halkaistut kirsikkatomaatit. Sekoita Thai currykaali joukkoon. Paista hiljalleen jotta maut tasoittuvat. Viimeistele maut rouhitulla mustapippurilla ja tuoreella timjamilla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: