Saarioinen Oy

Pasta paahdetuista paprikoista ja pepperonista

Mausteisen pasta-aterian juju löytyy maukkaasta pepperonista ja uunipaahdetuista paprikoista. 4 hlölle.

Ainekset

  • 3 eriväristä paprikaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ripaus sormisuolaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tl öljyä paistamiseen
  • 1 pkt Pepperoni 150 g
  • 1 prk ruokakermaa (2 dl)
  • mustapippuria ja suolaa myllystä
  • ripaus kurkumaa
  • 350 g pastaa
  • basilikaa & parmesaania tarjoiluun

Valmistusohje

Pilko paprikat suurehkoiksi paloiksi. Laita uunivuokaan ja ripottele päälle oliiviöljyä ja ripaus sormisuolaa. Paahda uunissa 225 asteessa noin 15 min tai kunnes saavat paahtuneen värin pintaan. Keitä pasta runsaassa vedessä.
Hienonna valkosipuli ja kuullosta pannulla. Lisää pannulle pepperoniviipaleet, ruokakerma ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää pannulle kypsä pasta ja lopuksi paahdetut paprikat. Sekoita varoen ja annostele tarjolle. Viimeistele tuoreella basilikalla ja raastetulla parmesaanilla.

Reseptin tuotteet