Saarioinen Oy

Perunarieska perunalaatikosta

Ainekset

  • 1 vka Perunalaatikko 350 g
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl kylmää vettä
  • 1 rkl sulatettua voita ja toinen 1 rkl voiteluun

Valmistusohje

n. 10 kpl

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja tipauta pellille ruokalusikalla 10 kekoa taikinaa.

Tomuta kädet jauhossa ja painele rieskoista pyöreitä lättysiä. Tee rieskoihin muutama reikä haarukalla ja voitele ne voisulalla.

Paista 240 asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.

Tuunausreseptin on Saarioisille tehnyt Sikke’s ravintola.

Reseptin tuotteet