Pumpkin Pie

Raaka-aineet

Pohja:

Käytä valmista murotaikinapohjaa tai tee taikina itse
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
125 g voita
1 kananmunan keltuainen

Täyte:

1 kpl Kurpitsavuoka 350 g
1 kananmuna
1 valkuainen
n. 0.5 dl sokeria

Syksyn pimetessä maistuu herkullinen Pumpkin Pie Saarioisten Kurpitsavuoasta. Taivaallisen hyvää!

Valmistusohje

Käytä valmista murotaikinapohjaa tai tee pohja itse; Nypi jauhot, sokeri ja voi ryynimäiseksi seokseksi. Lisää munankeltuainen ja sekoita taikinaksi.

Painele n. 24 cm halkaisijaltaan olevan uunivuoan pohjalle.
Sekoita Kurpitsavuokaan kanamuna, valkuainen ja sokeri.
Kaada kurpitsaseos taikinan päälle vuokaan ja paista 200 asteessa n. 40 min.
Siivilöi päälle hiukan tomusokeria ja tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: