Saarioinen Oy

Punajuurihummus

Lähi-idän makuja yhdistettynä tuttuun punajuureen. Hummus maistuu leipien levitteenä ja täytteenä tai lisäkkeenä Saarioisten pyöryköille.

Ainekset

  • 1 tlk esikeitettyjä kikherneitä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl jauhettua korianteria
  • ripaus paprikajauhetta
  • 1 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 ras Hieno Punajuurisalaatti 300 g

Pyörykkävaihtoehtoja:

Valmistusohje

Kaada kikherneet siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Soseuta sauvasekoittimella kaikki muut ainekset lukuun ottamatta punajuurisalaattia. Lisää punajuurisalaatti soseutetun kikhernetahnan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä. Tarjoile levitteenä tai lisäkkeenä.

Reseptin tuotteet