Saarioinen Oy

Punakaalifritterit ja inkiväärifraiche

Neljälle hengelle, 10 lettua

Ainekset

  • 1 rasia Punakaalivuoka 350 g
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl korppujauhoja
  • mustapippuria myllystä
  • rasvaa paistamiseen

Kastike

  • 1 prk crème fraiche (150 g)
  • 1 rkl inkivääri, raastettu, tuore
  • 1 rkl ruohosipulia

Valmistusohje

Sekoita Punakaalivuokaan kanamunat ja korppujauhot sekä mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Anna massan tekeytyä hetki. Paista fritterit rasvatulla lettupannulla.

Valmista kastike sekoittamalla raastettu tuore inkivääri ja silputtu ruohosipuli crème fraichen joukkoon. Tarjoile raikas kastike kuumien frittereiden kanssa.

Reseptin tuotteet