Punakaalipiirakka

Raaka-aineet

2 rs Punakaalivuoka 350 g
ruis-peruna-voitaikinaa
1 pkt pekonia
1 pkt vuohenjuustoa
timjamia

Herkullinen piirakka vaikkapa illanistujaisiin Punakaalivuuasta.

Valmistusohje

Vuoraa paistinpannu ruis-peruna-voitaikinalla. Keskikokoiselle pannulle menee ½ pakettia taikinaa (200 g). Tasoita päälle 2 rs Punakaalivuokaa. Levitä pinnalle paketillinen suikaloitua paistettua pekonia. 
Paista 175 ° c uunissa, kunnes piirakka on kypsää, n. 35 min.
Leikkaa päälle vuohenjuustokiekkoja ja laita vielä hetkeksi uuniin, kunnes juusto saa kauniin paistopinnan.  Koristele timjamilla ja tarjoa iltapalana. Paistos maistuu myös perunan asemasta pihvin kera. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: