Saarioinen Oy

Rosolli tartar

Ainekset

  • 1 pkt Rosolli 700 g
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 tl oliiviöljyä
  • ½ dl majoneesia
  • 1 cm pala tuoretta piparjuurta
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Koristeeksi yrttejä makusi mukaan

Valmistusohje

Kumoa rosolli leikkuulaudalle ja silppua hieman hienommaksi.
Sekoita rosollin ainekset kulhossa, lisää kaprikset, oliiviöljy, ja suolaa ja pippuria makusi mukaan. 
Raasta majoneesin sekaan piparjuuri. Tarkasta maku, piparjuuren vahvuus vaihtelee. 

Painele rosolli tiiviisti pyöreään muottiin lautaselle tai kahvikuppiin jos sinulla ei ole muottia.

Voit myös tehdä lautaselle pienen keon jos sopivaa muottia ei löydy.

Laita vierelle nokare piprarjuurimajoneesia ja koristele yrteillä. Hauska koristeluehdotus on myös pieni viipale silliä! Viimeistele sormisuolalla.

Tuunausreseptin on Saarioisille tehnyt Sikke’s ravintola.

Reseptin tuotteet