Seesamilihapullat ja aasialainen coleslaw

Raaka-aineet

1 pkt Chorizopyörykät 240 g
1 dl Hunajainen teriyakikastike 345 ml
1,5 dl seesaminsiemeniä
1 ras Coleslaw -salaatti 250 g
puolikas kesäkurpitsa tai kurkku
1 chilipalko
1 lime
0,5 rkk tuoretta korianteria

Tuunaa Chorizopyöryköille seesamihuntu ja mausta coleslaw aasialaisin mauin. Helppo ruoka kuljettaa mukaan vaikka vappupicnicille.

Valmistusohje

4-6:lle henkilölle

Kuumenna minipyörykät halutessasi pakkauksen ohjeen mukaan. Pyörykät maistuvat myös kylminä. Kaada teriyakikastiketta pyöryköiden joukkoon. Pyöritä kastikkeella kostutetut pullat seesaminsiemenissä.
Kokoa coleslaw tarjoiluastiaan kerroksittain. Suikaloitua kesäkurpitsaa tai kurkkua, suikaloitua chiliä ja coleslaw salaattia kerroksiin. Purista puolikas lime salaatin pintaan ja lohko toinen puolikas koristeeksi. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: