Sitruunainen kukkakaalisalsa

Raaka-aineet

puolikas/pieni tuore kukkakaali
puolikas kurkku
2 tomaattia
1 pieni punasipuli
0,5 rkk tuoretta minttua
0,5 rkk tuoretta korianteria
4 rkl Sitrusvinegretti 270 ml
mustapippuria myllystä

Raikas kasvislisäke salaatiksi, tortillan väliin tai grilliruokien kaveriksi. Sitruunainen vinegretti marinoi rapean salsan mehukkaaksi

Valmistusohje

4-6 henkilölle

Poista kukkakaalista lehdet. Hienonna nuput. Poista kurkusta ja tomaateista halutessasi siemenet. Kuutioi kurkku, tomaatit ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna yrtit ja lisää salsaan. Sekoita ja valuta joukkoon sitruunavinegretti. Viimeistele mustapippurilla. Anna makujen tekeytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: