Sitruunainen mozzarellabulgur

Raaka-aineet

1 dl bulguria
2 dl vettä
ripaus kurkumaa
2 rkl oliiviöljyä
50 g babypinaattia
1 rkk rucolaa
120 g mozzarellahelmiä
1 pieni kurkku
1/2 granaattiomenan siemeniä
1 dl oliiveja
0,5 dl Sitrusvinegretti 270 ml

Raikas ja ruokaisa bulgursalaatti sopii lounaaksi tai osaksi juhlapöytää. Vahvemman juuston ystävä voi vaihtaa miedon mozzarellan fetajuustoon.

Valmistusohje

Neljälle henkilölle.

Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää oliiviöljy ja kurkuma. Jäähdytä. Pese salaatit ja kasvikset. Kuutioi kurkku pieneksi. Erottele granaattiomenasta siemenet. Kokoa salaatti kerroksittain ja pirskottele pinnalle Sitruunavinegrettiä.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: