Saarioinen Oy

Sitruunainen mozzarellabulgur

Raikas ja ruokaisa bulgursalaatti sopii lounaaksi tai osaksi juhlapöytää. Vahvemman juuston ystävä voi vaihtaa miedon mozzarellan fetajuustoon.

Ainekset

  • 1 dl bulguria
  • 2 dl vettä
  • ripaus kurkumaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 50 g babypinaattia
  • 1 rkk rucolaa
  • 120 g mozzarellahelmiä
  • 1 pieni kurkku
  • 1/2 granaattiomenan siemeniä
  • 1 dl oliiveja
  • 0,5 dl Sitrusvinegretti 270 ml

Valmistusohje

Neljälle henkilölle.

Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää oliiviöljy ja kurkuma. Jäähdytä. Pese salaatit ja kasvikset. Kuutioi kurkku pieneksi. Erottele granaattiomenasta siemenet. Kokoa salaatti kerroksittain ja pirskottele pinnalle Sitruunavinegrettiä.

Reseptin tuotteet