Saarioinen Oy

Tuunattu lanttulaatikko

Ainekset

  • 1 vka Lanttulaatikko 700 g
  • 50 g ruskistettua voita
  • 1 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
  • kourallinen kokonaisia pekaanipähkinöitä

Valmistusohje

Sekoita ruskistettu voi ja rouhitut pähkinät lanttulaatikkoon ja lämmitä uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Tee sydänkuvio laatikon pinnalle ja nauti!

Ruskistettu voi 

Pyörittele voita kattilassa, kunnes se sulaa ja kuumenee. Kun voin väri alkaa muuttua kullanruskeaksi ja pinnalle kuohahtava vaahto vähenee, kaada voi nopeasti pois kattilasta toiseen astiaan, sillä se palaa hetkessä ruskistumisen jälkeen.

Joululaatikon Saarioisille tuunasi Sikke Sumari.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit