Saarioinen Oy

Viikunalimppu (4 kpl)

Ainekset

Voiteluun:

Valmistusohje

  1. Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi
  2. Sekoita lämpimän piimän joukkoon viikunamarmeladi ja hiiva
  3. Lisää suola, siirappi ja mausteet
  4. Alusta taikinaan ruisjauhot ja vehnäjauhoja niin, että saat pehmeän taikinan
  5. Anna kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa
  6. Muotoile jauhotetulla leivinpöydällä 4 limppua (voit myös muotoilla pitkät limput ja paistaa ne vuoissa)
  7. Anna limppujen kohota
  8. Paista 175°C n. 50 minuuttia
  9. Voitele paiston puolivälissä ja heti uunista ottamisen jälkeen viikunamarmeladi – vesi - siirappiseoksella

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit