Voileipäkakku - Texmex

Raaka-aineet

2 Pyöreää leipää tai itseleivottu pyöreä vuokaleipä
2 dl kivennäisvettä kostutukseen

Täyte 1. (kahteen väliin)

2 prk Salamisalaattiateria 250 g
1 dl Sweet chili -kastike 345 ml
½ pak Pepperoni 150 g suikaleina

Täyte 2. (yhteen väliin)

2 kpl avokadoa
1 rkl sitruunamehua
½ kpl chiliä viipaleina
1 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
1 rkl oliiviöljyä
6 kpl basilikanlehteä suikaleina
1/3 tl mustapippurirouhetta
¼ tl suolaa

Kuorrutukseen

2 prk chilituorejuustoa
1 dl Sweet chili -kastike 345 ml

Koristeluun

jäävuorisalaattia
erivärisiä chilipaprikoita
tacolastuja

Valmistusohje

Leikkaa leivästä neljä pyöreää leipäkerrosta. Käytä leipälevyjen kostutukseen kivennäisvettä.

Sekoita Salamisalaattiaterioihin Sweet chili kastiketta.Valmista avokadotäyte murskaamalla avokadonliha kulhon pohjalla. Lisää loput ainekset ja sekoita.

Levitä Puolet Salamisalaattiateriatäytteestä leivälle. Leikkaa Pepperonit suikaleiksi ja levitä puolet täytteen päälle. Aseta voideltu leipäviipale päälle ja laita päälle avokadotäyte. Jatka niin kuin ensimmäisessä kakun kerroksessa. Kastele voipaperi ja aseta se kakun päälle tiiviisti. Laita päälle painoksi esimerkiksi leikkuulauta ja anna kakun tekeytyä seuraavaan päivään.

Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto ja Sweet chilikastike. Kuorruta kakku ja koristele ohueksi leikatulla jäävuorisalaatilla sekä erivärisillä chilipaprikoilla. Koristele juuri ennen tarjolle vientiä tacolastuilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: