Vuohenjuustosalaatti

Raaka-aineet

1 kerä vihreää salaattia
1 terttu vihreitä viinirypäleitä
2 vartta varsiselleriä viipaleina
4 viipaletta paahtoleipää
oliiviöljyä leipien voiteluun
4 viipaletta vuohenjuustoa
2 rkl pinjansiemeniä paahdettuna

Kastikkeeksi

Balsamiviinietikkakastike 345 ml

Valmistusohje

Revi salaatti tarjoiluastiaan. Halkaise pestyt viinirypäleet ja asettele ne selleriviipaleiden kanssa salaattipetille. Levitä oliiviöljyä paahtoleiville ja asettele päälle vuohenjuustoviipaleet. Paahda leivät 220 ° C n. 5 minuuttia, kunnes juusto saa hieman väriä. Tarjoa salaatin kera vuohenjuustoleivät, sekä Balsamiviinietikkakastiketta. Viimeistele salaatti pinjansiemenillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: