Saarioinen Oy

Yhden pannun pastaa ja punajuuri-vuohenjuustopyöryköitä

Helppo yhden pannun pasta. Pyörykät paistumaan ja kasaa kattilaan/pannuun pasta, vesi ja kastikeainekset. Keitä kypsäksi ja lisää ihanan punaiset pyörykät. Vielä parmesaania ja nauttimaan! 4:lle.

Ainekset

  • 1 pkt Punajuuri-vuohenjuustopyörykät paistovalmis pakaste 310 g (markkinoille 1.3.2016)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g lehtipinaattia, pakaste
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1/2 punainen mieto chili
  • ripaus sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 350 g pastaa esim. spagettia
  • 9 dl vettä
  • Parmesan-juustoa tarjoiluun

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kaada punajuuri-vuohenjuustopyörykät pellille ja paista n. 20 minuuttia. Sillä aikaa kun pyörykät kypsyvät, valmista pasta kastikkeen kanssa yhdessä pannussa. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet.
Pane sipulit, pinaatti, liemikuutio, mausteet ja pasta isoon paistokasariin tai kattilaan. Kaada vesi päälle.
Peitä pannu kannella, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia. Sekoittele aineksia pari kertaa kypsennyksen aikana.
Kun pasta on kypsää lisää pyörykät joukkoon ja raasta juustoa pinnalle.

Reseptin tuotteet