Saarioinen Oy

Kyökki-mindfulness

"Minä haluaisin heilua rätti kädessä ja lakaista lattiat, mutta antaa olla. Ehtiihän sitä sitten taas koko ensi vuoden siivota. Tai ehkä minä ihan vähäisen pölyhuiskalla sipaisen silloin, kun pukki ottaa nokkaunia makuuhuoneessa. Onhan se mukavaa, että kotona on siistiä, mutta jos elää siivosti ja korjaa aina jälkensä, ei sen suurempia sotkuja pääse kertymään. Eihän täällä edes ole sotkuista. Taltutan siivousintoani siis keittiön puolella harjoittamalla niin kutsuttua kyökki-mindfullnessia. Ruoanlaitto on Saarioisen ansiosta niin helppoa – tämäkin resepti valmistuu varsin näpsäkästi!"

Kookos ja karpalot tekevät riisipuurosta ihanan herkun

Riisipuuroa Korvatunturin tapaan

4 annosta

4 kpl Saarioinen Riisipuuroa
0,5 dl kookoshiutaleita
1,5 dl karpaloita (pakaste)
1 rkl sokeria

Haudutettu riisipuuro hetkessä! Kyllä, se on mahdollista Saarioisten riisipuurolla. Kookos ja karpalot tekevät riisipuurosta jouluaamun ihanimman herkun.

Kuumenna riisipuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda kookoshiutaleita kuumalla kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä pintaansa. Kaada ne kulhoon odottamaan. Pyöräytä sulatetut karpalot sokerissa. Lusikoi kuuman riisipuuron pinnalle kookoshiutaleita sekä karpaloita.

Nauti puurohetkestä!