Saarioinen Oy

Lahjaksi joogaa ja laatuaikaa

"Jassoo, pianhan sitä sitten lähdetään Petterin kanssa ahertamaan. Mitähän olet muori siitä mieltä, että annettaisiin toisillemme lahjaksi vähän laatuaikaa. Se voisi olla vaikka jokin yhteinen harrastus? Minä olen salaa haaveillut aloittavani joogan, mutta tuo alati kasvava keskivartalon kumpu saattaisi kyllä hivenen häiritä joidenkin liikeratojen suorittamista. Vai miten olisi joka päivälle yhteinen pötköttelytunti? Eihän sitä tarvitse nyt päättää, syödään ensin ja mietitään vasta sitten. Hoh-hoh-hoo, minä voisinkin hoitaa tämän reseptin!"

Saarioisten Kartanokinkku pinjansiemen-basilika-parmesaani –kuorrutteella

Korvatunturin kuorrutettu Kartanokinkku

1 kpl Saarioinen Kartanokinkku (n. 1,3 kg)
1 dl pinjansiemeniä
1 ruukku basilikaa
1 sitruunan raastettu kuori
1 dl korppujauhoja
1,5 dl parmesaania raastettuna

Tänä jouluna kinkku pukeutuu trendikkäästi vihreään. Kuorruta kypsä Saarioisten Kartanokinkku pinjansiemen-basilika-parmesaani
-kuorrutteella ja anna ajatusten matkata vartiksi kohti italiaa ja sieltä takaisin joulupöytään. Sen ajan nimittäin suunnilleen kestää, kun kinkku on jo valmiina joulupöytään!

Mittaa pinjansiemenet, basilika, sitruunankuoriraaste, korppujauhot sekä parmesaani tehosekoittimeen/ blenderiin. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Laita kinkku uunivuokaan, kuivaa pinta talouspaperilla ja taputtele kuorrutus kinkun pintaan. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia niin, että kuorrutus saa vähän väriä. Viipaloi ja nosta tarjolle.