Saarioinen Oy

Balanssi-annosateriat

Balanssi Broilerinfileeateria 320 g

  • Broilerinfileetä sitruuna-gremolata, fenkolirisottoa, porkkanoita & parsakaalia
  • Puolet päivän kasviksista, vähemmän suolaa, Sydänmerkki ja proteiinipitoinen

Balanssi Kalapihviateria 300 g

  • Meheviä mm. kirjolohesta ja turskasta valmistettuja kalapihvejä sitruunakastikkeessa, peruna-pinaattimuhennosta ja värikkäitä porkkanoita ja parsakaalia.
  • Puolet päivän kasviksista, Sydänmerkki ja proteiinipitoinen

Balanssi Naudanpaistiateria 320 g

  • Naudanliha-savupaprikakastiketta, peruna-palsternakkapyreetä, marinoituja kidenypapuja ja porkkanaa & vihreitä pitkiä papuja.
  • Puolet päivän kasviksista, vähemmän suolaa, Sydänmerkki, runsasproteiininen

Balanssi Kirjolohifileeateria 320 g:

  • Kirjolohifileetä, lehtikaalipestoa & uunijuureslohkoja
  • Puolet päivän kasviksista, Sydänmerkki ja runsasproteiininen

Ensimmäiset Balanssi-ateriat tulivat markkinoille syyskuun alussa 2015. 

Tammikuussa 2018 sarja täydentyi kahdella kotoisalla annoksella, naudanlihakastike- ja kalapihviaterialla. Molemmat ateriat on valmistettu raaka-aineista, joissa on vähän FODMAP-hiilihydraatteja.

Kaupassa Balanssi-annosateriat tunnistaa mustasta pakkauksesta, jonka värikkään sisällön näkee vaivattomasti. Pakkauksen kapeassa holkissa kerrotaan itse aterian lisäksi muun muassa tasapainoisesta syömisestä. 

Balanssien runsas kasvisten määrä näkyy “puolet päivän kasviksista” -lupauksena.

Kuluttajapalvelumme on saanut Balanssista lukuisia positiivisia kuluttajapalautteita. Olemme ilahduttaneet kuluttajia, joista nämä palautteet esimerkkeinä:

”Rakastan Balanssi-sarjan ruokia! Nämä pelastavat kiireisen arjen. Maut ovat aivan mahtavia ja terveellisyys on iso plussa.”, ”Aina, kun mietin Balanssi Naudanpaistiateriaa, minulle nousee vesi kielelle.”, ”Pidän kovasti teidän uudesta Balanssi-einesateriasarjasta. Ne ovat todellinen yksinäisen ihmisen arjen pelastus! Erityisesti mieleeni ovat niiden kasvisvoittoisuus ja vähäsuolaisuus. Kiitos Saarioinen!”, ”Tyttäreni kehui teidän Balanssi-aterioita, joiden maku ja ravintoarvot ovat kuulemma todella kohdallaan. Nuoret lukevat nykyisin todella tarkkaanravintoarvot ja syövät vain maistuvaa ja lisäaineetonta ruokaa, jossa on treeniin ravintoarvot kohdallaan. Hienoa, äitien tekemää ruokaa!”, ”Hei, Te ihanat äidit, jotka teette paljon työtä valmistaaksenne maistuvaa ruokaa meille suomalaisille ihmisille - nuorille ja vanhoille. Hyvä, että Balansseissa on sydänmerkki ja että kasviksia + juureksia on runsaasti.”