Saarioinen Oy

Balanssi-tuotteiden avulla on helppo syödä oikein

Tiedämme kyllä, miten tulisi syödä oikein, mutta sen toteuttaminen voi olla vaikeaa. Tavallisessa arjessa ei ole aina mahdollisuutta tai inspiraatiota lähteä valmistamaan ruokaa alusta asti itse monipuolisista raaka-aineista. Balanssi-aterioissa toteutuu herkullinen maku, terveellisempi syöminen ja valmisruoan helppous samalla kertaa. Kaikki on näet Balanssissa.

Saarioisten Balanssi-sarja pohjautuu herkulliselle ja terveelliselle syömiselle. Ateriat ovat saaneet inspiraationsa lautasmallista: suunnittelussa on pohdittu niin riittävää kasvisten määrää, proteiinin ja hiilihydraattien suhdetta kuin oikeaa annoskokoa.

Kaikki Balanssi-ateriat sisältävät vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisten määrästä. Niissä on Sydänmerkki, joka kertoo elintarvikkeen olevan ravitsemuksellisen sisältönsä puolesta tuoteryhmässään suositeltava vaihtoehto. Esimerkiksi suolaa (jodioitu suola) on Balanssi-sarjan tuotteissa vähemmän. Lisäksi annokset ovat hyviä pehmeiden rasvojen lähteitä.

Yhden Balanssi-aterian sisältämä energiamäärä sopii mainiosti yhdeksi ateriaksi kevyttä työtä tekevälle aikuiselle. 

Balanssia ei kuitenkaan synny, mikäli lautaselta puuttuu se tärkein eli hyvä maku! Balanssi-aterioissa se on varmistettu makutesteillä.

KAIKKI BALANSSISSA

  • Herkullinen maku
  • Puolet päivän kasviksista (125 g, sillä päivittäinen kasvissuositus on 250 g)
  • Sydänmerkki