Maistuisiko vaihteeksi valmisruoka?

Saarioinen ja Martat tekivät yhteistyössä vinkkivihkosen, johon olemme koostaneet 13 herkullista ja värikästä ateria- ja välipalavinkkiä. Ideoissa on huomioitu erityisesti ikääntyvien ihmisten ravitsemus, mutta ne sopivat ihan kaikille hyvän ruoan ystäville.  

Annokset on koottu tutuista valmisruoista ja  helpoista lisäkkeistä, joilla ateriasta saadaan proteiinin ja kuidun osalta suositusten mukainen. Lisäksi ateriavinkin yhteydessä kerrotaan selkeästi annoksen sisältämä kokonaisenergia sekä proteiinin, kuidun ja suolan määrä. Ravintolaskelmat perustuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Fineli ® elintarvikkeiden koostumustietokantaan ja Saarioinen Oy:n tuotetietoihin.

Kaikkien ateriaehdotusten sisältämästä rasvasta 2/3 on tyydyttymätöntä rasvaa, ja jokaiseen ateriakokonaisuuteen sisältyy myös salaattiresepti, leipä ja ruokajuoma.

Tutustu esitteeseen tästä. (Esitteessä mainituista tuotteista Balanssi broilerinfileeateria, Balanssi kirjolohifileeateria, Pekoni-perunamunakas ja Eväs Vadelma-mustikkatuorepuuro eivät ole enää markkinoilla.)