Saarioinen Oy

Tuotevalikoima

Laadukkaita tuotteita moniin tarpeisiin.

Saarioinen valmistaa lähiruokaa suomalaisille kuluttajille. Tällä ymmärrämme, että tuotteet on valmistettu pääsääntöisesti kotimaisista raaka-aineista Suomessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kangasalla, Valkeakoskella ja Huittisissa.

Hyvä maku varmistetaan tuotannossa olevia tuotteita jatkuvasti seuraamalla ja testaamalla.

Tuotevalikoimamme on laaja, monenlaisia valmisruokia, lihaa ja lihavalmisteita, salaatinkastikkeita ja marjavalmisteita. Vuosien kokemus on opettanut meitä tunnistamaan suomalaisten makumieltymykset. Kehitämme tuotevalikoimaamme sekä kuluttajien että vähittäiskauppa- ja suurkeittiöasiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Haluamme valmistaa hyvän makuisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Hyvä maku varmistetaan tuotannossa olevia tuotteita jatkuvasti seuraamalla ja testaamalla. Maun arviointi on aina osa tuotteen säilyvyystutkimusta. Sillä varmistetaan hyvän maun säilyminen viimeiseen käyttöpäivään asti.

Tuoteturvallisuus perustuu tuotteiden turvallisuutta uhkaavien vaarojen tunnistamiseen ja riskien hallintaan. Riskikartoitus kattaa raaka-aineet, prosessit, materiaalivirrat ja tuotteet sekä niihin liittyvät riskit. Riskit hallitaan raaka-ainelähteiden valinnalla, toimintaohjeilla, prosessiarvoilla, spesifikaatioilla, ohjausrajoilla ja erilaisilla valvontatoimilla. Riskien hallintatavat on kuvattu viranomaisten valvomissa omavalvontasuunnitelmissa. 

 

Ravitsemus ohjenuorana tuotekehityksessä

Johtavana valmisruoan valmistajana haluamme kantaa vastuumme myös oikeasta ravitsemuksesta. Tuotevalikoimamme tukeekin ravitsemussuositusten mukaista ruokavaliota.

Katso kaikki tuotteemme tuotehausta.