Mayo Kebabpizza valkosipulimajoneesilla 250 g

Mayo Kebabpizza valkosipulimajoneesilla 250 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Kebablihalla, sipulilla ja chilipaprikalla täytetty pizza, jonka lisämausteena valkosipulimajoneesi annospussissa.

  • Avainlippu

Aineosat

Pohja: Vehnäjauho, durumvehnäjauho, vesi, rypsiöljy, hiiva, jodioitu suola. Täyte: tomaatti, naudanlihavalmiste 18 % (suomalainen naudanliha, perunakuitu, stabilointiaine E 450, säilöntäaine E 250), juustovalmiste (juusto, palmuöljy, perunatärkkelys, maitoproteiini), sipuli, chilipaprika, jodioitu suola, oliiviöljy, mausteet (mm. valkosipuli, sinapinsiemen, mustapippuri, chili, korianteri, paprika), sokeri, muunnettu maissitärkkelys, aromit. Valkosipulimajoneesi 20 g: rypsiöljy, vesi, valkosipuli 13 %, kananmunankeltuainen 5,9 %, etikka, sokeri, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, sipuli, sitruunatäysmehutiiviste, persilja, sakeuttamisaine (E 415), säilöntäaine (E 202), aromi.

Voimakassuolainen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Mikroaaltouunissa (800 W): Poista pizzan kääre. Ota valkosipulimajoneesipussi pois pizzan päältä ja kuumenna pizzaa noin 2 min. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle. Uunissa: Poista pizza pussista ja kartonkilautaselta. Ota valkosipulimajoneesipussi pois pizzan päältä. Laita pizza kylmään uuniin ja säädä lämpötilaksi 200 °C. Pizza on valmis, kun uuni on kuumentunut haluttuun lämpötilaan. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle. Huomioi uunikohtaiset erot.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi