Naudan sisäfileepihvi, syvämureutettu 2 kpl 240 g

Naudan sisäfileepihvi, syvämureutettu 2 kpl 240 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Syvämureutettuja, jodioidulla suolalla miedosti suolattuja naudan sisäfileepihvejä. Pihvit on leikattu 120 g:n määräpainoon.

  • Hyvää suomesta

Raakalihavalmiste naudanlihasta lisätyllä vedellä.

Aineosat

Naudanliha 90 % (Suomi), vesi, hapettumisenestoaine (E 331), kaliumkloridi, jodioitu suola.

Vähemmän suolaa.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Ota pihvipakkaus huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Avaa pakkaus saksilla tai veistä apuna käyttäen leikkuulaudalla: työnnä terävä veitsi sivusta pihvin alle ja pyöräytä muovikalvo auki, käännä kalvo pihvin päältä sivuun ja nosta pihvi pakkauksesta. Kuivaa pihvien pinta talouspaperilla ennen paistamista. Laita paistinpannulle tilkka rypsiöljyä ja anna kuumeta. Kun öljyn pinta väreilee, lisää nokare voita. Anna voin sulaa ja kun se on kullankeltaista nosta pihvit pannulle. Paista pihvejä kunnes pinta alkaa pisaroida. Käännä ja paista toiselta puolelta, kunnes pisarointi toistuu. Näin saat pihveistä puolikypsiä (medium). Mikäli haluat kypsemmät pihvit, laske lämpötilaa ja an

Säilytysohje

+4 °C (max +6 °C)

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi