Rukiiset kirjolohimurekepihvit paistovalmis pakaste 240 g
Tuote on poistunut valikoimasta.
Suomalaisesta kirjolohifileestä valmistettu maukas ja kalaisa murekepihvi. Kotoinen muoto ja rukiinen paneeraus.
- L
Per 100 g | Annoksessa (40 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 1260 kJ | 504 kJ | |
Energia (kcal) | 300 kcal | 120 kcal | 6 % |
Rasva | 22 g | 8,8 g | 13 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 5,9 g | 2,4 g | 12 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 7,9 g | 3,2 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 3,8 g | 1,5 g | |
Hiilihydraatit | 10 g | 4,0 g | 1 % |
- sokerit | 0,2 g | 0,1 g | 0 % |
Ravintokuitu | 0,9 g | 0,4 g | 1 % |
Proteiini | 16 g | 6,4 g | 13 % |
Suola (2,5x Natrium) | 1,3 g | 0,5 g | 9 % |
Laktoosi | 0 g | 0 g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Aineosat
Kirjolohi 64 % (Suomi), kananmuna, ruisjauho, laktoositon voi, leivitysjauho (vehnäjauho, vehnätärkkelys, muunnettu maissitärkkelys), rypsiöljy, perunajauho, suola, sitruunatäysmehutiiviste, valkopippuri, cayenne. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
* Uunissa 250 °C:ssa. Laita jäiset pihvit leivinpaperille uunipannulle ja kypsennä uunin keskiosassa noin 20 min. Tarkista, että tuote on kauttaaltaan kypsä. Arvot ovat uunikohtaisia.<br>* Paistinpannulla: kuumenna pannu keskilämpöiseksi. Lisää pannulle voita ja/tai öljyä ja jäiset pihvit. Kypsennä n. 3,5 min, käännä, laske hiukan lämpöä ja kypsennä vielä n. 3,5 min.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
3105
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031054
Myyntierän EAN-koodi
6412001031053
Paino
240 g
Pakkaus
Kartonkikotelo, aaltopahvilaatikko